Telefonul Cubot nu porneste
Site-ul nostru Foloseste Cookies. Daca esti de acord cu pastrarea cookies apasa butonul OK.

Telefonul Cubot nu porneste

Postat de admin 25.04.2017 1 Commentarii Intrebari Frecvente,Probleme Pornire,

Probleme la Pornirea Telefonului

 

Telefonul Cubot ce suporta o baterie detasabila dispune de o protectie (folie plastic) pe pinii metalici ai acesteia.
Datorita acestui lucru, va rugam indepartati capacul bateriei pentru a verifica daca trebuie indepartata folia de protectie de pe baterie.
In mod uzual, majoritatea telefoanelor Cubot cu baterie detasabila prezinta folia de protectie pe pinii metalici.

 

 

 • Dupa ce ati indepartat folia de protectie, iar telefonul inca nu porneste, este posibil ca bateria sa fie complet descarcata.
  In aceasta situatie pur si simplu incarcati telefonul prin cablul original furnizat in pachet pentru o perioada de minim 10 minute apoi incercati pornirea acetuia din nou.

   
 • Daca telefonul nu porneste nici dupa incarcarea bateriei, este posibil ca portul de incarcare USB sa fie oxidat sau deteriorat. Puteti utiliza betisoare de bumbac cu alcool anhidric pentru a curata portul si apoi asteptati cateva minute ca acesta sa se usuce. Apoi incarcati telefonul din nou, pentru un minim de 10 minute si incercati pornirea acestuia.
   
 • In cazul in care cele de mai sus nu solutioneaza dificultatea intampinata, verificati daca incarcatorul USB este cel original. Daca nu, inlocuiti incarcatorul cu cel original datorita diferentelor voltajelor diferite ce pot cauza o incarcare defectuoasa.
   
 • In situatia in care Cablul USB sau incarcatorul sunt deteriorate, incercati incarcarea acumulatorului cu un alt cablu USB sau incarcator potrivit. Eventual indepartati bateria si incarcati-o separat cu un incarcator de acumulatori universal.
   
 • Odata ce ati incercat toate posibilele solutii de mai sus iar problema persista, puteti trimite produsul pentru verificare si reparare catre unitatea de service Cubot Romania
  (doar in situatia in care telefonul a fost achizitionat prin intermediul unui dealer autorizat Cubot Romania).

 

1 Commentarii

Gabriela Alina Popa:
09.05.2018, 04:52:43 PM
Raspunde

Bună ziua. Am achiziționat un telefon Cubot Note plus la sfârșitul anului trecut 2017 de pe EMAG și acum 5zile a apărut o problema la pornirea telefonului..nu mai porneste. Menționez ca au mai existat situații în care constatam ca telefonul este închis fără să-l opresc eu. Telefonul nu a căzut și nu a avut nici o lovitura... Va rog dacă se poate sa îmi spuneți un interval de timp și în care sa pot găsi pe cineva la nr de telefon de pe garanție. Nr meu de telefon este 0752129579.multumesc anticipat.

Lasa un comentariu